Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Gustav Henriksson (piano), Dan Lindén/Johan Landqvist (klaviatur) och Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.
 
Till minne av Stefan Nilsson:
 
I våras gick pianisten och Ackompanjatören Stefan Nilsson ur tiden i den fruktade sjukdomen ALS. Stefan har under många år varit med i Stilla Jul produktionen och förgyllt våra konserter, inte bara som den fantastiske musiker han var utan också med hans värme och starka personlighet. Stefan var en fin människa och nära vän. Vi saknar dig Stefan.
Vi kommer skänka 10 kr per såld biljett till ALS forskningen och på plats kommer publiken kunna få mer information om hur viktigt det är att forskningen får ekonomiskt stöd så att forskarna en dag löser gåtan och kan bota denna hemska sjukdom.
Anders Ekborg En stilla jul turné 2023

Pressbild via Werecki PR.

Anders Ekborg En stilla jul turné 2023 – alla datum

29/11 Karlstad, Scalateatern
30/11 Ljungskile, Åh kyrka
1/12 Göteborg, Fredriks kyrka
2/12 Göteborg, Fredriks kyrka
3/12 Jönköping, Kulturhuset spira
6/12 Uddevalla, Östraboteatern
7/12 Borås, Gustav Adolfs kyrka
8/12 Ystad, Teater
9/12 Växjö, Teater
10/12 Malmö, St Johannes kyrka
13/12 Kungsbacka, Teatern
14/12 Värnamo, Gummifabriken
15/12 Kristianstad, Teater
17/12 Helsingborg, Gustav adolfs kyrka
20/12 Örebro, Hjalmarbergman
21/12 Stockholm, Vasateatern
22/12 Stockholm, Vasateatern
Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *