Avantgardet, erkända som Sveriges bästa liveband, är tillsammans med Jackie Mere, Linn Koch-Emmery och Kasino artisterna som gör Veronica Maggio sällskap den 28–29 april på Evenew i Stockholm 2023.

I somras var Veronica Maggio ett av årets stora namn på Lollapalooza i Stockholm. Nu tar hon festivalkänslan vidare för att bjuda på två helt unika kvällar under Evenews öppningshelg i april. Förbered dig på allt som en minifestival har att erbjuda: grymma artister, DJ:s, flera scener, foodtrucks, festivalvibe – och en fantastisk start på sommaren.

– Det känns otroligt lyxigt att jag får bjuda in band och artister till dom här kvällarna, som ofta spelar i mina lurar. Det blir indiestök, heartbreak och debutant-nerver och hur många paraplydrinkar man vill, hälsar Veronica Maggio.

Avantgardet gör Veronica Maggio sällskap på Evenew i Stockholm 2023

Foto: Avantgardet / Pressbild.

Rasmus Arvidsson om att göra Veronica Maggio sällskap

I ett pressmeddelande uttrycker Avantgardets frontperson Rasmus Arvidsson hur laddade bandet är inför spelningen på Evenew i Stockholm:

– Vi är supertacksamma över chansen och äran vi fått att dela vad som kommer bli en oförglömlig kväll tillsammans med Veronica. Att en av Sveriges absolut största artister vill ha oss med på tåget, i synnerhet en artist som alltid värnat och betytt så mycket för musik med svenska texter, betyder jättemycket för oss och vi kommer göra allt för att detta ska bli en kväll att minnas för alla inblandade, säger sångaren och frontpersonen i Avantgardet, Rasmus Arvidsson.

Avantgardet är just nu dubbelt aktuella. Dels med en pågående turné som bland annat kommer till Nefertiti i Göteborg, men också de två nya skivorna Nybrosoundet och Inget Här är Byggt För Oss.

LÄS OCKSÅ: Svenska låtar du inte hört – men måste höra

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.