På publikens begäran tar buskisprinsen Lars Classon solo-föreställningen ”Kan det inte bara vara enkelt” på en ny landsbygdsturné våren 2023. Efter succéåren på Vallarna och på turné har Lars Classons föreställningar lockat hundratusentals besökare och nu med solo-föreställningarna. Nypremiär för ”Kan det inte bara vara enkelt” blir det den 24:e februari i Kungsbacka och totalt får 10 orter besök av turnén runt om i bygden med final den 4:e mars i Grästorp.

Läs också: Avantgardet gör Veronica Maggio sällskap på Evenew i Stockholm 2023

– Jag fick så otroligt många önskningar från publiken som ville att jag skulle ut igen, så det blev att köra en säsong till på begäran, med alla fina och positiva tillropen är det med glädje jag turnerar igen, säger Lars Classon.

Humorföreställningen ”Kan det inte bara vara enkelt” fick premiär hösten 2022 och spelades i 26 orter runt om i hela landet. Lars Classon blandar allvar med humor och kan det inte bara vara enkelt. Lars har genomgått och återhämtat sig från en mångårig depression och han vet hur svårt det kan vara att ta sig därifrån. Med olika karaktärer illustrerar han situationer som många kanske kan känna igen sig i och själv upplevt i olika sammanhang, ganska vardagligt och ibland kanske ytterst komplicerat

– Att få människor att skratta och med eftertanke är en fantastisk lyckokänsla som upplevs där och då i ett ögonblick av eufori. Att ta sig från storstäderna och möta publiken på landet är en häftig och unik känsla, här träffas man och miljön runt omkring är en underbar upplevelse, det är inte bara storstäderna som lockar, säger Lars Classon.

Om Lars Classon: Uppvuxen bakom scenen som son till Krister ”Stefan & Krister” Classon. Lars har tillbringat mer tid på turné än på förskola. Tog över stafettpinnen efter Krister för 10 år sedan och har sedan dess skrivit och Lars har regisserat flertalet av landets största teatersuccéer och föreställningar på Vallarnas friluftsteater m.fl. Han har även varit skådespelare och började föreläsa för 6 år sedan. Nu har han, filat och förbättrat och är nu redo att ge sig ut för att få Sverige att må bättre och ha det förbaskat kul under tiden. För humorn är Lars viktigaste vapen.

Buskisprinsen turné 2023 – alla datum

25/2 Kungsbacka Landa, Bygdegården

26/2 Falkenberg, Nya Badhuset

2/3 Falkenberg Vessigebro, Ätrasalen

3/3 Falkenberg Fagered, Bygdegården

4/3 Götene Vättlösa, Bygdegården

10/3 Uppvidinge Fröseke, Folkets hus

12/3 Svenljunga Mjöbäck, Bygdegården

20/3 Borås, Hemgården

23/3 Hässleholm Vittsjö, Riksteaterförening

25/3 Kungsbacka Särö, Särögården

26/3 Svenljunga Mårdaklev, Valltuna

1/4 Varberg Videberg, Bygdegården

22/4 Svenljunga Örsås, Bygdegården

5/4 Grästorp, Bygdegården

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.