Efter tre utsålda kvällar på Cirkus förra året återvänder äntligen EUROPE till Sverige för efterlängtade spelningar. Den 9 juli intar de för första gången Borgholms slottsruin på Öland, där NESTOR kommer att agera support. Detta är en upplevelse du verkligen inte vill missa!

Europes Sverigespelning i sommar – då släpps biljetterna

Pressbild från Werecki PR.

Detta väntar på Europes Sverigespelning i sommar

EUROPE, med Joey Tempest som sångare, John Norum på gitarr, John Levén på bas, Ian Haugland på trummor och Mic Michaeli på keyboard, har inte bara behållit sitt signatursound över åren utan även utvecklats. Från deras debutalbum ”Europe” till deras senaste release ”Walk the Earth” har bandet konsekvent levererat högklassig rockmusik.

LÄS OCKSÅ: Kal P Dal – de 10 bästa låtarna med svenske legenden

Med en imponerande rad av hits, inklusive ”Carrie”, ”Rock the Night” och ”The Final Countdown”, har Europe fortsatt att hålla ett fast grepp om musikscenen. Det är inte bara en fråga om 80-talsnostalgi; deras senare verk som ”Hold your head up” har visat deras förmåga att förnya och överraska lyssnare genom åren.

Europe har sålt miljontals album och deras legendariska låt ”The Final Countdown” nådde förstaplatsen i 25 länder 1986. Bandet mottog även ett pris från YouTube förra året för att vara det första svenska bandet någonsin att uppnå en miljard (!) visningar på en låt.

LÄS OCKSÅ: Oasis bästa låtar – 10 sånger du måste hört

NESTOR omfamnar influenser från 80-talet med en ironisk twist och mycket hjärta. Bandet bildades 1989 när medlemmarna var 14–16 år gamla och släppte några album innan de splittrades 1995. Nestor representerar en era då rockmusik var högaktuell och musiken var enastående. Idag är Nestors mission att återuppliva rockens storhet, bevara dess arv och omforma rockens ikonografi genom en kombination av fantastisk musik och humor.

Biljetter till Europes Sverigespelning i sommar hittar du här.

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *