En legendarisk rockartist ansluter till Rhapsody In Rocks Festival i sommar, vilket blir ett mycket uppskattat återseende för Dalhalla, Robert Wells och hela ensemblen: Glenn Hughes.

LÄS OCKSÅ: Magnus Carlssons kyrkoturné med ”Se Mig – Bara för den jag är” – alla datum

Glenn Hughes, känd som rocksångare och medlem i band som Deep Purple, Black Sabbath, Trapeze och Phenomena, har satt standarden som ”rösten av rock’n roll”. Med en solokarriär som sträcker sig över 50 år och samarbeten med stjärnor som Gary Moore och Jason Bonham, blev det inte förvånande att Hughes blev invald i Rock and Roll Hall of Fame 2016.

Det här är Glenn Hughes The Voice Of Rock n' Roll

Pressbild via Werecki PR.

Det här är Glenn Hughes The Voice Of Rock n’ Roll

Robert har tidigare samarbetat med Glenn under Rhapsody In Rock-konserter i Dalhalla, Royal Albert Hall i England och Kina, där de imponerade den stora TV-publiken. Det var första gången en betydande rocksångare uppträdde i kinesisk TV. Innan Dalhalla är Glenn för närvarande på en amerikansk turné som sträcker sig från kust till kust och som fortsätter över hela Europa under våren. Där kommer Glenn Hughes att framföra Deep Purples hits, inklusive låten ”Burn”, som firar 50 år. Detta är något som Dalhallas publik kan se fram emot under alla tre kvällarna i juli på Rhapsody In Rocks festival under ledning av Robert Wells.

Förutom Glenn Hughes kommer även Tommy Johansson (tidigare Sabaton), Johnny Logan och andra artister att medverka i årets Rhapsody In Rock med Robert Wells.

Biljetter till ”Rhapsody In Rock-Festival” på Dalhalla den 12:e, 13:e och 14:e juli 2024, kan köpas via: rhapsodyinrock.se.

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *