Magnus Carlssons kyrkoturné med “Se Mig – Bara för den jag är” får en nypremiär den 15:e maj i Linköping och kommer att besöka totalt 18 orter runt om i landet. Han har noggrant valt ut några av sina favoritlåtar och kommer att dela minnen från turnén samt ge en inblick bakom kulisserna från sina 30 år i musikbranschen.

“Jag ser verkligen fram emot att träffa publiken på detta sätt. Det blir alltid en avslappnad och härlig stämning på konserterna när jag kan interagera direkt med min publik. Ofta sjunger de till och med mer och högre än jag själv!” säger Magnus Carlsson med ett skratt.

LÄS OCKSÅ: Molly Sandén och Darin konsert i Stenungsund – allt du vill veta

Magnus Carlssons kyrkoturné med "Se Mig – Bara för den jag är" – alla datum

Pressbild via Werecki PR.

Delar med sig av minnen och upplevelser

Under turnén kommer Magnus att dela med sig av minnen och upplevelser från sin långa karriär, samtidigt som han visar olika sidor av sig själv som kanske inte är allmänt kända, som hans utbildning i klassisk sång och piano på musikhögskola.

Efter tre årtionden på scenen både i Sverige och internationellt kan Magnus Carlsson utan tvekan kallas en erfaren artist. Från sina början som framgångsrik leadsångare i Barbados till sin tid i popgruppen Alcazar och vidare till en hyllad solokarriär har han samlat på sig en imponerande lista av hitlåtar och utmärkelser.

Magnus förklarar: “Jag har alltid älskat att framträda i kyrkor. De har en underbar akustik och det ger mig möjlighet att nå min publik på deras hemmaplan utan att de behöver resa till arenor eller konserthus. Kyrkor kan rymma alla typer av musik, även pop och schlager.”

Förutom överraskningsinslag kommer Magnus självklart att bjuda på en rad av sina största hits under föreställningen.

Under våren 2024 kan man också se Magnus i den hyllade showen “En jäkla massa schlager” tillsammans med Linda Bengtzing och han lanserar även nya produkter i sin vinkollektion “Saints & Sinners”.

Turnén “Se Mig – Bara för den jag är” har premiär i Linköping den 15:e maj 2024. Den ursprungliga turnén hade premiär hösten 2023 med tio stopp och nu utökas den med fler orter runt om i landet.

Magnus Carlssons turnéplan våren 2024

15 maj Linköping, Equmeniakyrkan
16 maj Norrköping, Centrumkyrkan
17 maj Uppsala, Missionskyrkan
18 maj Västerås, Ansgars Kyrka
19 maj Gävle, St Staffans Kyrka
22 maj Norrtälje, Norrtälje Kyrka
23 maj Järvsö, Järvsö Kyrka
24 maj Furudal, Ore Kyrka
25 maj Grängesberg, Cassels Konserthus
26 maj Örebro, Immanuelskyrkan
29 maj Länghem, Länghems Kyrka
30 maj Vinberg, Vinbergs Kyrka
31 maj Halmstad, Immanuelskyrkan
1 juni Tomelilla, Tryde Kyrka
2 juni Rävemåla, Älmeboda Kyrka
3 juni Malmö, St Johannes Kyrka
4 juni Trelleborg, Sankt Nicolai Kyrka
5 juni Helsingborg, Sankta Maria Kyrka

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *