Varje vecka rekommenderar redaktionen på Vinylskivan ett band eller en artist som snurrar extra mycket hos oss för stunden. Vecka 2 är det Mary Anne’s Polar Rigs nya släpp ”Dopamine Detox” som får kåken att studsa. 

Gör du musik eller är en lyssnare som vi och har tips på musik vi borde rekommendera till våra läsare? Mejla kontakt.vinylskivan@gmail.com eller DM:a på Instagram: vinyl.skivan.blog

Mary Anne’s Polar Rig är en duo som baserar sig i Malmö och enligt egen utsago sprungna ur stadens underground-scen, vilket också hörs i deras musik.

LÄS OCKSÅ: Veckans rekommendation (V1): Melby – Looks like a map

Deras nya släpp Dopamine Detox är nästa singel till det kommande albumet Makes You Wonder. Kort och gott är väl inte det här musik som ska dissekeras med en massa beskrivningar, utan den görs bäst i att upplevas. Men för att ge dig ett hum om vad Dopamine Detox – och föregående singeln Summer Girl – rör sig om, så är det lekfull och gitarrdränkt garagerock men som också har en poppig ådra genom vilken hookiga melodier får flöda.

Albumet ”Makes You Wonder” släpps senare i år.

Dopamine Detox av Mary Anne's Polar Rig

Instagram: maryannespolarrig

Medlemmar: Malin Hofvander, Harald Ingvarsson

Bolag: Rama Lama

Lyssna på Mary Anne’s Polar Rigs senaste singel ”Dopamine Detox” här: 

Vinylskivan är ett musikmagasin som funnits sedan 2018 och som ständigt växer. I dag har vi 80 000 unika läsare om året.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.