Förberedelserna inför årets julturné är igång och inför släpper nu Henrik Åberg nyskrivna jullåten ”Light Up For Christmas”. Turnépremiär för ”A Christmas With Elvis” blir det den 26 november i Hudiksvall och turnén gästar 13 orter från Örnsköldsvik i norr till Kalmar i söder. Det kommer att bjudas på allt från nya jullåten till legendariska hits och Elvis mäktiga gospellåtar runt om i landet på turné med duon Henrik ”Elvis” Åberg och Gottfrid Krantz med band.

– Det är sannerligen en stor ära för mig att få inleda höst och vintersäsongen med en ny jullåt. Detta blir kronan på verket inför den julturné jag snart drar ut på vägarna med. Låten i sig är en vacker, öm och stillsam julballad som i sin kraftfullhet och styrka för tankarna till dom engelska och brittiska julklassikerna, den är ”julig” utan att skriva det på näsan för lyssnaren, och det är något unikt som låtskrivaren och kompositören Fredrik Wiklander verkligen lyckats med, säger Henrik Åberg

På omfattande julturné med ”A Christmas With Elvis”. Henrik Åberg presenterade sig för hela svenska folket 1996 i TV4:s tittarsuccé ”Sikta mot Stjärnorna” och Gottfrid Krantz som blev ett med svenska folket som satte avtryck i Idol 2019 där Unge herr Krantz fick nya Idoltittare från 3 till 90 år att bänka sig på fredagarna. Duon Henrik Åberg och Gottfrid Krantz beger sig för första gången ut på gemensam julturné runt om i landet. Det här vill du som älskar både julen och musik helt enkelt inte missa.

A Christmas with Elvis turné 2022 – alla datum

24 november Hudiksvall, Folkan
25 november Härnösands, Teater
26 november Örnsköldsvik, Nolaskolan
27 november Sollefteå, Hullstagård
1 december Gävle, Teater
2 december Ljusdal, Slottescenen
13 december Kungsbacka, Teater
14 december Vara, Konserthus
15 december Borås, Gustaf Adolfs Kyrka
16 december Kalmar, Kalmarsalen-Glasannexet
17 december Växjö, Teater
18 december Skövde, Kulturhus
19 december Karlskoga, Folketshus Teatersalongen

Biljetterna är släppta via: www.henrikaberg.com.

LÄS OCKSÅ: Hitlåtens historia – fem bästa låtarna

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *