Få artister är så starkt sammanknippade med julen som Sissel Kyrkjebø. Därför kommer många att se fram emot Sissel julturné 2022. Sissels fantastiska stämma och unika scenutstrålning ger en känslan av att hon sjunger direkt till dig och bara dig. Denna kombination har gjort Sissel till en eftertraktad artist över stora delar av världen och nu kommer hennes fantastiska ”Sissels Jul” till Sverige inför julen 2022.

– Jag ser verkligen fram emot att börja mitt julfirande med konserter i Sverige och träffa min svenska publik igen, säger Sissel i ett pressmeddelande.

Genom åren hart det blivit mycket Jul för Sissel både på skiva och på turné. Konserterna har blivit en stor succé och en återkommande konserttradition runt om i Norden. Över en miljon har sett julkonserterna, vilket är ett svårslaget rekord. Årets turné ”Sissels Jul” besöker både Norge, Sverige, Danmark och Tyskland. Sverigepremiär blir det den 19 november och turnén gästar från Skellefteå i norr till Malmö i söder med final i Stockholm den 28 november 2022.

Sissel har med sig sitt fantastiska band och konserten innehåller allt från klassiska julsånger till soul och gospelpartier, sånger som verkligen får publiken att få känna riktig julstämning!

Piano: Tim Carmon
Gitarr: Bernt Rune Stray
Bas: Jonny Sjo
Trummor: Karl Oluf Wennerberg

”Sissel Julturné 2022 – Alla datum

19/11 Skellefteå, Sara Kulturhus
22/11 Malmö, Malmö Live
23/11 Jönköping, Konserthus
25/11 Gävle, Konserthus
26/11 Karlstad, CCC
27/11 Göteborg, Konserthus
28/11 Stockholm, Götalejon

Sissel medverkar även i ”Bingolotto” på TV4 den 29 maj 2022.

LÄS OCKSÅ: Ny bra svensk musik

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *