Vinylskivan kan meddela att David Ritschard släpper ny singel med titeln ”Triumfera”.  Detta bekräftar Universal Music Sweden i ett pressmeddelande. 

David Ritschard är 2021:s stora genombrottsartist på den svenska marknaden. Hans platta ”Blåbärskungen” nådde ut till svenska folket och blev enormt hyllad av både lyssnare och kritiker. Han är även nominerad till en grammis för Årets Visa/Singer-songwriter.

Ritschard har sedan sin senaste framgång sålt slut ett flertal konserter och kommer att turnera runt i Sverige både under sommaren och hösten. Det går bra för artisten, som nu också inleder ett samarbete med Universal Music Sweden.

Ritschards första låtsläpp tillsammans med Universal blir den nya singeln ”Triumfera”, som släpps på Spotify den 29:e april. Detta bekräftas genom ett pressmeddelande av Universal.

Har du ännu inte satt dig in i David Ritschards musik? Då är det ett perfekt tillfälle att upptäcka artisten innan han beger sig ut på vägarna. Han är nämligen en av landets just nu mest hyllade liveakter. Hans spelningar tillsammans med kompbandet Krokodiltårarna är kända för att bli riktigt vilda och skojiga för publiken.

Lyssna på ”Blåbärskungen” här. Vi på redaktionen vill varmt rekommendera den fantastiska låten Sverigerocken och Sockenplan Revisited:

Läs också: Ny bra svensk musik under 2020-talet

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.