Se musikvideon till covern på David Bowies megahit Heroes av Di Leva!

Di Leva är mer aktiv än någonsin. Hans senaste singel ”Heroes” är en nyinspelning och hyllning till en av vår tids mest viktigaste rockepos David Bowie. Di Levas version förblir trogen det dramatiska originalet och ger ett nytt ljus till budskapet om kärlek och frihet, mer brådskande än någonsin i dagens värld av globala utmaningar, konflikter och segregation. Singeln uppmärksammas just nu runt om i landet och gick in på några av landets största spellistor som ”New Music Friday” m.fl.

Heroes av Di Leva är bara starten på året

Den 8:e april blir det nypremiär för populära Di Leva Changes turné 2022 som gästar 18 orter runt om i landet våren 2022! Di Leva fortsätter under våren 2022 sin populära och kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. Nypremiär blir det den 8 april i Bollnäs och turnén gästar 18 orter från Sundsvall i norr till Kalmar i söder. Sex nya orter är insatta för att möta det stora intresset efter ”Changes” biljetterna.

Showen har byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut runt om i landet. Det hela grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför. Låten ”Heroes” är en av höjdpunkterna på Di Levas Bowie-repertoar, och den nya singeln kommer säkerligen att glädja både alla hans många redan etablerade fans, såväl som både David Bowies internationella fans och älskare av klassisk rock.

Se musikvideon till Heroas av Di Leva här:

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.