Nya och extrakonserter insatta till Di Leva ”Changes” turné 2022!

Thomas Di Leva fortsätter under våren 2022 sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. Nypremiär blir det den 8 april i Bollnäs och turnén gästar totalt 17 orter från Sundsvall i norr till Kalmar i söder. Sex nya orter är insatta; Bollnäs, Sundsvall, Gävle, Göteborg, Helsingborg och ytterligare en extrakonsert släpps nu i Stockholm för att möta det stora intresset efter ”Changes” biljetterna.(Se hela turnéplanen nedan)

Showen 2022 har nu byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut runt omi landet. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

– Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Turnéplan Di leva David Bowie-turné “Changes” våren 2022:

8 April – Bollnäs KulturhusNY!

09 April – Sundsvall TonhallenNY!

10 April – Gävle KonserthusNY!

23 April – Eskilstuna LokomotivetNY!

24 April – Norrköping Flygeln

30 April -Visby Wisbystrand

3 Maj – Kungsbacka Teater

4 Maj – Göteborg LorensbergsteaternNY!

5 Maj – Helsingborg KonserthusNY!

6 Maj – Halmstad Teater

7 Maj – Jönköping Konserthus

8 Maj – Västerås Konserthus

11 Maj – Vara Konserthus

13 Maj – Kalmar Kalmarsalen

14 Maj – Linköping Konsert Kongress

15 Maj – Örebro Konserthus

18 Maj – Stockholm Rival EXTRAFÖRESTÄLLNING!

19 Maj – Stockholm Rival

20 Maj – Stockholm Rival

21 Maj – Stockholm Rival kl 16:00

21 Maj – Stockholm Rival kl 19:30

Du hittar fler nyheter om svensk musik här. Besök även vår startsida för de senaste nyheterna.

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.