Avantgardet avslutar deras första turné sedan 2019 med tre spelningar på hemmaplan

Vill du se Avantgardet live 2021? Biljetter är nu släppta till det hyllade bandets turné. De är just nu aktuella deras sjätte album: Smash and Grab, som är en lysande utveckling på deras föregående samling poppärlor vi kunde höra på Smile and Wave. Ja, få band skriver svenska låtar som dem.

Nu står det klart att bandet traditionsenligt avslutar året på hemmaplan i Kalmar. Denna gången med tre kvällar på Söderport den 16, 17 och 18 december.

Bandet taggat på att upprepa succén

När Avantgardet spelade på Söderport 2017, utdelade lokaltidningen Barometerns recensent högsta betyg till första kvällen, men sedan skrev att ”det var ännu bättre andra kvällen”. När de återvänder till Söderport blir det alltså tre kvällar i rad, med start torsdagen 16 december.

– Senast vi spelade på Söderport sålde två kvällar slut på mindre än en vecka så vi är väldigt glada över att kunna erbjuda tre spelningar. Det är alltid en otrolig känsla att spela på hemmaplan och efter att ha haft två riktigt fina kvällar i Kalmarsalen 2018 och 2019 ser vi väldigt mycket fram emot att komma tillbaka till ett så pass litet, intimt och svettigt ställe som Söderport. Vi kommer ju ha tre skivor släppta sedan senast vi spelade och redan innan det gjorde vi oss kände för våra långa och energiska spelningar. Därför är det inga problem att bjuda på tre olika och unika spelningar med olika låtar men med samma energi, svett och allsång, säger Rasmus Arvidsson, sångare och frontperson i Avantgardet.

Den som vill se Avantgardet live 2021 behöver däremot inte åka till Kalmar för att uppleva deras magi. Bandet kommer bland annat att spela i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Biljetterna till hela Avantgardets turné 2021 är släppta. Du hittar dem tillsammans med hela deras turnéplan här på Luger

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.