Lasse Kronér är tillbaka med ny julbords-show! Biljetterna är släppta via: www.selmaspa.se.

Lasse Kronér är tillbaka med nya upptåg i Värmland med ny julbords-show på Selma Spa i Sunne. Det blir exklusiva november och decemberkvällar fyllt med underbar musik till ett av landets mest välsmakande julbord tillsammans med en av landets populärast, folkkäraste artister och programledare Lasse Kronér. Med sig har Lasse sitt fantastiska husband i ledning av Per Hovensjö som står för högklassig underhållning med premiär den 26 november 2021.

– Härligt att få återvända till en av mina favoritplatser med en ny show och att äntligen få möta publiken live igen. Det blir många ljuvliga kvällar att se fram emot, med mycket värme, omtanke och musik på underbara Selma Spa. Säger Lasse Kronér

Lasse Kronér julshow 2021

Lasse Kronér julshow 2021 spelas den, 26, 27 november, 3, 4, 5, 10, 11 december på Selma Spa i Sunne.

Lasse Kronér, är en av våra mest folkkära programledare, artister och underhållare. Han slog igenom i showgruppen ”Triple & Touch” som under några säsonger gjorde det populära programmet ”Musikjägarna”. Därefter har Lasse radat upp succéer som programledare i SVT med ”Dobidoo” som varje vecka samlar närmar 2 miljoner tittare och i år är det den 16:e säsongen, ”Kronérs sommargäster”. Lasse har genom åren turnérat flitigt runt om i landet med ”Diggiloo”, Triple & Touch” och julkonserter m.fl.

Läs mer om svensk musik här på Vinylskivan!

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.