Jan Rippe och Per Fritzell´s nya krogshow ”Minnesluckor” har premiär den 16:e november på Kajskjul 8 i Göteborg. Redan flera veckor före premiären är flertalet kvällar slutsålda! Intresset efter biljetter är enormt stort vilket gör att spelperioden förlängs med flera extra föreställningar våren 2024!

LÄS OCKSÅ: Då har Från Di Leva till Bowie premiär på Draken Live i Göteborg

”Minnesluckor är fylld med fyrtio års galenskap. Det blir nytt. Det blir gammalt. Det blir allt. Det blir hejdundrande skratt och svängiga hågkomster, sånger, sketcher, stämmor och steg. Premiär blir det den 16 november 2023 och flera föreställningar är nu insatta och till våren 2024 på Kajskjul 8 i Göteborg.

– Det ska bli jättekul att återvända till Kajskjul 8, där vi startade upp krogshoweran 1996. Vi har haft flera lyckosamma shower där genom åren, det här är det roligaste vi gjort. Att redan före premiär en släppa ytterligare extra föreställningar är ju fantastiskt, säger Per Fritzell och Jan Rippe.

”Minnesluckor” har premiär på Kajskjul 8 den 16 november 2023 och spelas nu fram till den 27 april 2024.

Biljetterna är släppta via kajskjul8.se
(Vårens extra föreställningarna den 12, 13, 19, 20, 26 och 27 april 2024).

Kommer du ihåg husvagnen, minns du Roger på Macken, har du något minne av Hembygdsföreningens ordförande, Åke från Åstol, Kenneth Aalborg, Sven-Usling, Goja och Lady Shave och? Vi kan ha glömt något, vi får se. Och du får se vad det kan bli, det kan bli vad som helst denna afton, sprängfylld av just minnen, nyfunna karaktärer och bortglömda nummer, upphittade och upphottade och framförda tillsammans med Den Ofattbara Orkestern.

Medverkande: Jan Rippe, Per Fritzell och Den Ofattbara Orkestern
Regissör: Niklas Holtne
Producent: Ulrika Kvarnhult i samarbete med Jan Rippe och Per Fritzell

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Ola, Salo, Danny Saucedo, Arvingarna, Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, After shave och Anders Eriksson samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *