Det har blivit dags att se fram emot Chris Kläfford vårturné 2023, ”Imagine”. Här på Vinylskivan presenterar vi alla datum som gäller!

En av landets största idol-röster Chris Kläfford beger sig ut på sin första kyrkturné våren 2023 med turnépremiär i Borås den 26:e april. Chris är en av de idolerna som gett starkast avtryck genom åren och med över 650 000 följare på Youtube med många miljoner streams på Spotify talar det sitt tydliga språk.

Chris har en unik och stor sångröst som både är känslig och tonsäker som berör många. Vårens Kläfford-turné kommer bli en musikalisk upplevelse utöver det vanliga tillsammans med en artist med en en självklar integritet som står stadigt i sin egen musikalitet, detta blir hans första kyrkturné.

Chris Kläfford vårturné 2023 – Imagine – alla datum

26 april, Borås, Gustaf Adolfs kyrka
27 april, Göteborg, Annedalskyrka
28 april, Frändefors kyrka
29 april, Linköping, Missionskyrkan
30 april, Nora kyrka

LÄS OCKSÅ: Tommy Nilsson turné 2023 – Öppna din dörr – alla datum

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.