Kalasåret 2023 inleds med krogföreställningen ”Made in China 2.0”, där Stefan Andersson med ensemble välkomnar till fest. AEn hyllning till staden vid havet som både vinkat av och välkomnat såväl sjöfarare som emigranter under hundratals år. Publiken bjuds på en uppdaterad, exklusiv version av succéföreställningen ”Made In China”, som spelades under fem säsonger 2014 – 2018. ”Made In China 2.0” har premiär 13 januari 2023 på Kajskjul 8 i Göteborg. Allt när Göteborg firar 400 år.

– Vi hyllar och firar Göteborg med den festklingande jubileumsföreställningen ”Made in China 2.0” En del kommer att kännas igen och en del är nytt. Vi bjuder in till en glad och livad ”hönsafest”, berättar Stefan Andersson.

Biljetter till ”Made In China 2.0” finns nu ute. Föreställningen spelas januari-mars 2023.

Genom Kajskjul 8:s saltstänkta portar, kliver gästerna rätt in i Göteborg under Svenska Ostindiska Companiets storhetstid. Lyssna till musiken, känn dofterna av kryddor, hav och tjära samt njut av den goda maten. Föreställningen är baserad på skeppsprästen Petter Holmertz dagboksanteckningar. Upplev äventyren, glädjen, kärleken men också rädslorna som sjömännen kände ombord på ostindiefararen Götheborg.

LÄS OCKSÅ: Anders Ekborg julturné 2022 – Alla datum

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.