Det börjar äntligen närma sig premiär för Beatles dokumentär Get Back som släpps på Disney+. Nu kan vi också ta del av den officiella trailern. 

Ingen mindre än Peter Jackson, som gjorde den legendariska Sagan om Ringen-trilogin, har fått granska med aldrig tidigare visat videomaterial från Beatles i studion. Innehållet berör inspelningen av deras allra sista platta Let it Be. Sett till hur bra Jacksons förra dokumentär They Shall Now Grow Old är, så kan vi förmoda att Beatles dokumentär är i säkra händer.

Se den officiella trailern till Get Back här: 

I den kommande serien får vi se hur de fyra genierna John LennonPaul McCartneyGeorge Harrison och Ringo Starr arbetade för att få ihop plattan på kort tid. Det kom med många utmaningar men också varma stunder.

Likaså får vi se hur de planerade deras legendariska takspelning, som också kom att bli deras sista.

När du ändå är här, se till att bläddra runt på Vinylskivan. Vi skriver nyheter, listor och artiklar. Vi guidar dig även genom din skötsel av vinyler.

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.