”Fast för alltid” är nya singeln från WillMan och Josefin Nordberg. Låten har singelrelease den 13:e augusti!

WillMan och Josefine Nordberg i en magisk fullträff med nya fängslande singeln ”Fast för alltid” och uppföljaren till deras populära första singel ”Problem” som släpptes 2020! Nya singeln är skriven av WillMan, Josefin Nordberg och musiken skriven tillsammans med Robin Karlsson, producerat av KA Beats. Med 100 tals livespelningar och närmare 7 miljoner streams i bagaget släpper nu Willman en duett tillsammans med Josefine Nordberg, singelrelease ”Fast för alltid” den 13 augusti 2021.

– Det är en fantastisk låt, med mycket själ och närvaro i med en unik här och nu feeling. En text om att känna att du helt enkelt måste våga ta det där läskiga steget i livet och bara våga! Det blev en speciell känsla i studion direkt tillsammans med Josefin. En perfekt duettpartner, en magisk fullträff! säger WillMan

WillMan debuterade 2013 med singeln ”Inga Sköna Wibes” som följdes upp med succésingeln ”Ljuger” 2016. WillMan har släppt flertalet album och närmar sig över 7 000 000 streams på Spotify med 100 tals live spelningar i bagaget. Sedan starten har han med sig sin barndomsvän Robin Karlsson (R-KA) tillika producent och de skriver allt tillsammans. WillMan har idag etablerat sig på den svenska reggae, dancehall, pop scenen och har samarbetat med artister som; Ken Ring, Essa Cham ,Shazaam ,Fonky Fresh, Partillo, Kiihjano m.fl.

Fast för alltid – en uppföljare på tidig singel

William är uppväxt i vackra sommarstaden Falkenberg längs den underbara Halländska kusten och började redan som 4 åring att spela piano och skrev sina första egna låtar redan som 12 åring. Nu 2021 är han aktuell med nya singeln ”Fast för Alltid” och uppföljaren till singeln ”Problem” som han tillsammans med Josefin Norberg 2020.

Josefin Nordberg debuterade med EP:n ”Livet efter dig” 2020 (RnB/Soul/Pop). Hon uppmärksammandes när hon vann musiktävlingen och gästade låten OMG (feat. Reyn, Vongtale, Winta, Josefin Nordberg, Omar X & Lokal) [Remix] som framförs utav Lamix, Reyn, Vongtale, Winta, Josefin Nordberg, Omar X och Lokal. Josefin medverkade även på singeln ”Ditt rätta jag” med Lokal som idag har över 1 000 000 streams.

Josefin är uppvuxen i Falkenberg och har samarbetat med WillMan tidigare och skrev första duetten tillsammans ”Problem” (2020) som blev mångas favorit låt i både Sverige och Norge. Nu är de aktuella med andra singeln ”Fast för alltid”.

Singelrelease WillMan & Josefin Nordberg ”Fast för alltid” den 13:e augusti 2021.

Läs mer om ny svensk musik här på Vinylskivan!

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.