En av Sveriges folkkäraste skådespelare och komiker Claes Malmberg är tillbaka på Kajskjul 8 i Göteborg. Detta med en ny scenshow 2021. Vi talar förstås om ”Malmberg – full av Livh”. På scen har Claes med sig en av landets största radioprofiler genom tiderna Stefan Livh. Han är känd för sina underfundiga texter och radioprogram som Rally, Riskradion, Morgonpasset, Livh i P4 m.fl. Herrarna ackompanjeras av Bennet Fagerlunds trio. Premiär 24 september.

Räkna med en mångbottnad scenshow där oväntade upptåg och fyndiga sånger förenas. Detta med reflektioner kring manligt och kvinnligt, dagsaktuella händelser, en del tillbakablickar, och blixtsnabba inlägg. Allt levererat med mycket värme, underbar humor och härlig musik ackompanjerat av hamnens svängigaste trio.

Biljetter till denna nya scenshow 2021, ”Malmberg – full av Livh”, släppts den 12 maj Kl: 10.00 via www.kajskjul8.se. Telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se. Showen spelas fredagar och lördagar i september till november 2021 på Kajskjul 8 i Göteborg.

Läs senaste musiknyheterna på Vinylskivan om du inte vill missa det bästa av det nya!

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.