Sebastian Lara släpper singeln 1996 och återspeglar upplevelser av processen som tar honom igenom livet. ”Det är sen 1996 och framåt, genom alla år och sekel, tåget går mot ärosång” är den avslutade meningen i låten. Den ger en förståelse i hur Sebastian strävat mot de stora drömmarna. Och att alltid ta sig över hindren på vägen – allt från allmänna kritiker till distraktioner. Låten tydliggör att dessa saker inte är något som kommer kunna stoppa honom, utan endast motivera. Första singel ”Övernaturlig” släpptes tidigare i våras och har streamats över 100.000 gånger. Uppföljaren ”1996” släpps fredag den 30 april 2021.

1996 är Sebastian Laras födelseår. Han är en artist i uppstarten av sin karriär med en stark strävan att lyckas förmedla känslor med flow. Han vill sätta sin egen prägel och göra ett tydligt avtryck.

Läs mer om ny musik på Vinylskivan.se!

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.