Brockhampton med nya skivan roadrunner

Hiphop-kollektivet BROCKHAMPTON är aktuella med skivan ”ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE”. Albumet som släpps via Question Everything/RCA Records innehåller de tidigare släppta låtarna ”BUZZCUT” med Danny Brown och ”COUNT ON ME”. Den har även med gästspel av artister som A$AP Rocky, A$AP Ferg, Charlie Wilson, och JPEGMAFIA med flera.

The New York Times beskrev den heta singeln BUZZCUT som ”top notch frenetiskt kaos.”

BROCKHAMPTON har de senaste veckorna teasat om albumet genom trailers där man kunnat se The RZA och Rick Rubin och delar av gruppens samtal med de hyllade producenterna medan de spelade in skivan. Albumet släpps på samtliga digitala plattformar och som en limited edition box innehållande sju specialutgåvor på CD. Den fysiska utgåvan innehåller dessutom exklusivt fyra bonuslåtar och hittas på SHOP.BRCKHMPTN.COM.

Skivan ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE blir uppföljaren till BROCKHAMPTONS senaste album ”GINGER”. Det släpptes 2019 och innehöll globala hitsingeln ”SUGAR” som sålt Guld i Sverige. Det nya albumet skrevs under pågående pandemi när gruppen upplevde isolering och personliga förluster men också blev påminda om stark vänskap. På den nya skivan ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE reflekteras det därför kring upp och nedgångar och att hitta ljuset i sitt liv.

Läs mer om den senaste musiken på Vinylskivan!

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.