Nu blir det film om Managern Brian Epstein

Det är den svenska regissören Jonas Åkerlund som nu kommer att göra en film om Beatles manager Brian Epstein.

film om beatles

Snart ser vi ny film om Beatles.

Foto: New York Times – The Beatles – Epstein ser du längst upp

Det är Variety som går ut med nyheten att Åkerlund regisserar film vid namn Mids Man om Epstein mannen som upptäckte det ökända bandet The Beatles och gjorde bandet välkänt i hela världen. Epstein har också blivit kallad av Paul McCartney ”den femte medlemmen”.

Men inte nog med att Epstein jobbat med The Beatles, han har även varit manager för Gerry and the Pacemakers och Cilla Black. Produktionsbolagen Trevor Beattie Films och Studiopow beskriver filmen som en känslosam berättelse om glädje, framgång och den oerhörda pressen.

Detta är en av Jonas Åkerlunds större film, han ligger också bakom Netflix produktionen Polar och Lords of Chaos. Regissören har inte enbart sysslat med film utan har också producerat en del musikvideos.

Läs mer om nya musikfilmer på Vinylskivan. 

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.