Guns n Roses klara för Sweden Rock 2021

Efter en covid-inställd festivalsommar i fjol får vi förhoppningsvis återvända till musiklivet till sommaren. Sweden Rock 2021 är inplanerad och nu vet vi även att Guns n Roses är klara att medverka.

Arbetet inför Sweden Rock 2022 är igång för full hals med över 3000 personer som arbetar för festivalen. Inför 2020 hade man bokat flera tunga band, som Blue Öyster Cult och just Guns n Roses. Nu kan vi bekräfta att de sistnämnda är klara för att spela i Sölvesborg nästa år. Detta skriver Sweden Rock på deras hemsida.

Vilka fler band och artister som kommer att spela på Sweden Rock får vi vänta och se. Förhoppningsvis lyckas man boka de akter som lockade folk att köpa biljetter till 2020. Men mer om det längre fram.

Sweden Rock 2022 äger rum 8-11 juni. 

Fler musiknyheter hittar du på Vinylskivan!

 

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.