Den 12:e januari släppte Dogge Doggelito och Thomas Di Leva nya singeln ”Kämpa på”. Låten följs även upp med en musikvideo veckan efter. “Kämpa på” är en varm, tung, svängig och känslig låt om att livet inte alltid är rättvist och att vi alla blir sårade, stöter på motgångar och regniga sorgliga dagar i våra liv, men att vi måste kämpa på för hjärtat, livet och kärlekens skull.

Dogge och Di Leva medverkade även i TV4:s Nyhetsmorgon söndagen den 14:e januari.

LÄS OCKSÅ: Molly Sandén och Darin konsert i Stenungsund – allt du vill veta

Det var sommaren 2023 då Di Leva satt i bilen på väg hem efter en konsert när Dogge Doggelito plötsligt dök upp jämsides i sin bil i andra filen. Dogge började tuta och vinka glatt. Strax därefter fick Di Leva ett sms på sin mobil från Dogge med frågan om att göra en låt tillsammans.

Här kan du lyssna på Doggelitos och Thomas Di Levas nya låt

Di Leva kom hem och gick raka vägen in i sin studio och skrev första utkastet, sjöng och skapade musiken som skickades till Dogge för att rappa fram verserna. Några veckor senare skickade Dogge över sina fantastiska rap-verser som han sjungit in i ren inspiration he mma i Botkyrka. Resultatet är nya singeln “Kämpa på”.

Kategorier: ArtiklarNyheter

1 kommentar

Från Di Leva till Bowie – alla turnédatum 2024 | Vinylskivan.se · maj 2, 2024 kl. 12:27 e m

[…] För mer läsning, spana in Doggelitos och Thomas Di Levas samarbete. […]

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *