Musikvideon till sommarlåten ”Fri vild och stark” är Di Levas första svenska låt på över två år och släpps lagom inför de kommande 26 konserter med Sveriges största sommarturné ”Diggiloo”.

Thomas Di Leva om Fri vild och stark

Med högt tempo och intensiv laddning är ”Fri vild och stark” en sommarrusig poplåt. Med catchy refräng och en oförglömlig trumpetmelodi flirtar Di Leva kärleksfullt med sina färgstarkt personliga och unikt fantasifulla genombrottsår i den karriär som idag fortsätter få allt bredare publikt genomslag.

– Fri vild och stark handlar om att inte fastna i hur man ser på sig själv eller livet i stort. Var öppen för att vad som helst alltid kan hända. Det är det som gör livet så kul och spännande, säger Di Leva.

LÄS OCKSÅ: Rix FM 2023 städer – se listan här

Turnépremiär för ”Diggiloo” den 6 juli – Ett aldrig sinande högtryck levererat av landets kanske hetaste artister som Idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Di Leva, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Bruno Mitsogiannis.

Di Leva är en av Sveriges mest erkända och populära artister. Under hela sin långa karriär har han alltid varit en ledstjärna för kärlek, hopp och enhet. Under de senaste tre decennierna har han regelbundet haft många hits och flera av hans låtar, inklusive de senaste singlarna ”Hunger”, ”Faller” och nu senast med ”Fire Of Love”, roterar regelbundet i svensk radio. Nu aktuell med första svenska låten på på två år ”Fri vild och stark”.

Foto: pressbild via Werecki PR.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *