Christof Jeppssons vårsingel ”Så kommer alltid allting” är rak enkel och en ytterst underbar poplåt på svenska. Hundratusentals upptäckte Christof Jeppsson för första gången som supportakt till Gyllen Tiders gigantiska avskedsturné runt om i landet sommaren 2019. Året därpå anlände Christof Jeppsson engelska soloalbum ”The End Of The Beginning” och resan på ett nytt svenskt popalbum har börjat!

Christof Jeppson ”Så kommer alltid allting” pre-save: Klicka här… singelrelease den 2 april 2021.

Förhandslyssna exklusivt: klicka här…

Just nu befinner sig Christof i studion för att färdigställa sitt tredje studioalbum. Ett första smakprov är singeln ”Så kommer alltid allting” som spelades in tidigare i vår, tagen från hans kommande och första skiva på svenska med album-release hösten 2021 med texter och musik som berör relationer, åtrå, passion och livet.

Christof Jeppsson hade en tuff start i livet och bär med sig en ständig inre kamp. Men den ger också en större inspiration till låtskrivandet och större utlopp för känslor och uttryck. Christof adopterades från Ecuador, han har aldrig träffat sina föräldrar, men han har ändå lyckats förverkliga sina drömmar om och om igen genom musiken.

Singelrelease Christof Jeppson ”Så kommer alltid allting” den 2 april 2021

Kategorier: Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.