Robert Wells nya låt ”April” är fjärde pianostycket i populära instrumentala serien ”Songs Without Words”. Här möter man Robert Wells och flygeln i en knivskarp närvaro, närhet och underbar känsla i ett fantastiskt stycke som får en att njuta och verkligen drömma sig bort tillsammans med musiken och instrumentets otroliga kraft!

Första låten i serien ”A Window To The Past” ur ”Songs Without Words” har på kort tid passerat över 588 000 streams och singeln följdes upp av ”Summer Breeze”, ”Silent Rain” och nu fjärde i ordningen ”April” vilken spelades in i mars månad 2021, i högsta grad inspirerad av våren full av värme och liv. Parallellt släpps en fantastisk musikvideo, lyssna och njut, här och nu!

Lyssna på Robert Wells ”April” (Spotify): Klicka här…

Se musikvideo (YouTube): Klicka här…

”Songs Without Words” är en instrumental pianosamling för en hel generation musikälskare, även för den verksamma pianisten. Till alla stycken finns noter via www.notpoolen.se

Kategorier: Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.