Ett första smakprov från kommande albumet “This Moment”!

WERECKI PROMOTION COMPANY

Schakonat släpper nya singeln och musikvideon ”Blue” -Ett första smakprov från kommande albumet “This Moment”!

WERECKI PROMOTION COMPANY – 2021-01-28 09:18 CET

Schakonat är en mångfacetterad musiker som har en inneboende förståelse för de flesta musik genrer. 2018 började Hans Schakonat tillsammans med Ulf Ahlberg skriva på det nya kommande albumet ”This Moment” släpps den 6 maj 2021. Ett första smakprov är singeln ”Blue” som parallellt släpps idag med musikvideon. Schakonat fanns med i vågen av svenska band som växte fram under 80 och 90 talet, ibland kallat det svenska musikundret i media.

På nya albumet har Hans Schakonat (Gitarr, sång och Keyboards) samlat Claes Jagborn (Bas), Peter Wallenäs (Trummor) samt Emma Berg (Kör ) Han har producerat och skrivit låtarna tillsammans med Ulf Ahlberg.

Hans Schakonat har spelat med många artister genom åren; Glen Hughes (Deep Purple), Totta Näslund, Clas Yngström (Skyhigh), Johan Örjansson och med Krister Classon ”Beatles tribute turné” m.fl.

Första soloalbumet “Schakonat” släpptes 2013 och sedan dess har han flitigt komponerat musik för film, teater och tilldelats flertalet kulturpriser.

2010 och framåt turnerade Schakonat med ”A Tribute to Pink Floyd”, “Shine On”, som mötte stor uppskattning från både publik och recensenter runt om i landet!

2018 började arbetet tillsammans med Ulf Ahlberg med skrivandet av nya låtar till kommande albumet som ska bli Schakonats andra album som släpps den 6 maj 2021. Schakonats album är mixat och delvis inspelat i Ulfs studio i Tyskland.

Singelrelease ”Blue” den 28 januari 2021

Albumrelease ”This Moment” den 6 maj 2021

Medverkar i online-eventet ”Musikstad Falkenberg” den 25 februari. 

Kategorier: Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.