Chris Evans kommer spela tandläkare i den kommande filmen Little Shop.

I Little shop of Horrors från 1986 har vi en hel del välkända skådespelare så som Rick Moranis, Steve Martin, Jim Belushi, John Candy och Bill Murray för att nämna några. Går allt som det ska med förhandlingarna så kommer Chris Evans spela den sadistiska tandläkaren Orin Scrivello.

I filmen får vi följa floristen Seymour som är en mycket speciell florist som som har bekymmer med kärleken i sitt liv, för att döva denna smärta och ensamhet odlar han en talande köttätande blomma, Seymore behöver hitta mat till sin växt i form av människo kött berättar Dark Horizons.

I filmen får vi också högst troligen få se skådespelarna Taron Egerton och Scarlett Johansson.

Gå in på Filmguide för fler filmnyheter!

Är du peppad på denna nya kommande adaption?

Kategorier: Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.