Grease kommer till Nöjesteatern.

Det är nu dags för premiär av den rockiga kärlekshistorien som får varje dansnerv att spritta i kroppen! Brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna är på! Ikväll är det premiär för musikalen Grease på Nöjesteatern i Malmö tillsammans med Anton Hagman som Danny, Caroline Johansson Kuhmunen som Sandy och Lotta Engberg som rektor Lynch tillsammans med en stor ensemble och husband på scen.

Redan nu har ett stort antal extraföreställningar släppts upp för att möta det stora intresset och efterfrågan efter musikalbiljetterna.

Om ”Grease” på Nöjesteatern:

Det har gått 41 år sen filmpremiären och Grease är en av historiens mest älskade musikaler! I huvudrollen som Danny ser viAnton Hagmansom redan som 12 åring gjorde stor succé på Youtube. Han har turnerat utomlands och runt om i Sveriges på de största scenerna och som låtskrivare samt artist har hans musik strömmats miljontals gånger, han medverkade i Melodifestivalen 2017 och 2019. Nu blir det musikaldebut! Sandy gestaltas avCaroline Johansson Kuhmunensom 2008 debuterade tillsammans med David Lindgren i ”High School Musical”. Hon har även medverkat i flertalet teateruppsättningar bland annat Sugar – i Hetaste laget och i TV och filmproduktioner som Jakten på Julia, Jägarna m.fl. Som rektor Lynch ser viLotta Engberg- Omåttligt folkkär och har gjort det mesta man kan göra på den svenska scenen.

För regi stårStaffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Med sig har han koreografen Siân Playstedsom skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together.

I huvudrollerna:

Danny: Anton Hagman

Sandy: Caroline Johansson Kuhmunen

Rektor Lynch: Lotta Engberg

Ensemble: Sienna Sebek, Michael Westlund, Jonna Sandén, Victoria Roxendal, Hanna Boquist, Simon Lockström, Rasmus Malm, Carl-Johan Svensson Hebrand, Ellen Malmström, Johanna Abenius, Ann-Sofie Wiberg, Robin Sköneskog, Andreas Lundell, Fabian Engstrand, Simon Laufer, Johan S Toloue samt Nanne Grönvall som inhoppare för Rektor Lynch.

Executive producent: Julius Malmström
Producent: Emelie Löfmark
Regi: Staffan Götestam
Koreografi:Siân Playsted

Läs mer via: www.greasethemusical.se

Kategorier: Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.