Kritikerrosad för sin finstämda tenorröst.

Den 26 juni blir det konsertdebut för svenska tenoren och konstnären John Kluge i New York i Carnegie Hall, Weill Recital Hall. John Kluge ”The Artistic Tenor” är kritikerrosad för sin finstämda tenorröst och starka scennärvaro och John har turnerat flitigt i Sverige och USA.

– Är oerhört glad och tacksam! Drömmen har blivit verklighet. Repetitionerna är i full gång med den eminenta pianisten Pam Goldberg från NY. Vi repeterar i en härlig studio på Manhattan med utsikt över Hudson River. Ger en enorm inspiration och ett lugn. En milstolpe i min karriär och har redan givit fantastiska öppningar till internationella konsertscener säger John Kluge

John Kluge startade konceptet julkonserten ”Änglaljus” 1993 som nu blivit en återkommande och folkkär konserttradition runt om i hela landet, från Malmö i söder till Piteå i norr. På senare tid har John börjat måla abstrakt konst i akvarell och fått internationellt genombrott – allt i kombination med sin musik. Kluge finner sin inspiration genom sina globala resor, möten och känslor.

 John Kluge ”Leaving on a high Note” är specialskriven av Allan Rich, Allan RoyScott, Rickard Bonde Truumeel till John Kluge. Lyssna här (Soundcloud) : https://soundcloud.com/john-kluge-2/leaving-on-a-high-note-mix06_l

John Kluge i Carnegie Hall, New York den 26 juni 2019. Biljetterna är släppta via: www.kluge.se och www.carnegiehall.org/Events

Kategorier: Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.