Nu står det klart att Nickelodeons Kids’ Choice Awards 2019, årets största slimefest för barn, gästas av några av världens största stjärnor som bland andra Ariana Grande, Adam Sandler och Will Smith. Även Chris Pratt, Jason Sudeikis, Noah Centineo, Lana Condor, Joey King, Paris Berelc, Caleb McLaughlin, Kiernan Shipka, Ally Brooke, Josh Peck, Liza Koshy, Lilly Singh och David Dobrik kommer att finnas på plats på den stora galan.

Nickelodeons Kids’ Choice Awards, som i år leds av DJ Khaled, är lika stjärnspäckad som vanligt och gästas i år av bland andra Ariana Grande och Adam Sandler. Dessutom, från Disney’s Aladdin, kommer Will Smith, Mena Massoud och Naomi Scott. Även Zachary Levi, Asher Angel and Jack Dylan Grazer från ShazaM! samt Isabela Moner och Eugenio Bornez från nya filmen Dora and the Lost City of Gold.

Hiphop-trion Migos är för första gången nominerade i Kids’ Choice Awards inom kategorin Bästa Musikgrupp och kommer under galan framföra en medley med sina största hits. Grammy Award-vinnaren och producenten/låtskrivaren DJ Mustard gör dessutom Migos sällskap på scen.

Dessa profiler får sällskap av Nickelodeons talanger Jojo Siwa, Jace Norman och Riele Downs (Henry Danger, Ryan of Ryan ToysReview (Ryan’s Mystery Playdate), Scarlet Spencer, Dallas Dupree Young (Cousins For Life), Owen Joyner, Daniella Perkins och Lilimar (Knight Squad).

Svenska fans har möjlighet att rösta på kca.nickelodeon.se. Röstningen avslutas den 20 mars klockan 23:59.

Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2019 hålls i Galen Center i Los Angeles, Kalifornien och sänds på Nickelodeon den 24 mars klockan 17.00.

Kategorier: Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.